PORTFOLIO


PORTRETTEN
Sinds een paar jaar ben ik mezelf in toemende mate gaan verdiepen in de portretfotografie. Begonnen met low key foto’s (weinig belichting), maar daarna steeds verder gaan experimenteren. Het is een mooie vorm van fotografie, het bedenken van een plan, spelen met belichting, kleur en achtergrond, het contact met je model en uiteindelijk de nabewerking.

STILLEVENS
Het vooraf plannen, spelen met licht, op zoek naar onderwerpen. Stillevens is een onderdeel van de fotografie waar ik liefst op een regenachtige dag in mijn zolder studio mee aan de slag ga. Ik probeer verschillende technieken uit te proberen om elk stilleven een eigen gevoel te geven. Dit kan strak en modern zijn tot klassiek en sfeervol.

ARCHITECTUUR
Strakke lijnen, organische vormen en reflectie. Het komt allemaal terug in mijn architectuur foto’s. Van wolkenkrabbers tot oude gebouwen. Met mijn camera op zoek naar mooie hoeken en lichtinval om gebouwen op een bijzondere manier in beeld te krijgen. Ik maak hierbij graag gebruik van reflectie en symmetrie.

PAINT SPLASH
Verf, een luidspreker, techniek en een hoop geduld..
Als je deze combineert is alles mogelijk! Een vrolijke serie met beweging en kleur. Deze serie was aanvankelijk onderdeel van een expositie van het audiologisch centrum van het LUMC voor de Nacht van Kunst & Kennis in Leiden.

IN HET BOS
Het bos speelt met licht, vallend door de bladeren. Wisselend per seizoen. Ik ga op zoek naar bijzonder licht, bijzondere hoeken, om zo de sfeer van het bos weer te geven in mijn foto’s.

OP HET STRAND
Het voordeel wonen aan de kust.. af en toe lekker uitwaaien op het strand. Ik ga meestal juist in de wintermaanden omdat je dan de mooiste zonsondergangen kan fotograferen. Ook kan je veel variëren in je foto’s door je om te draaien varieer je tussen een woeste zee en een mooi duintafereel.


More coming coon..