Nieuw logo en website

Een goed begin van 2020! Zowel de website als het logo voor Johan de Vos Photography hebben een opknapbeurt gekregen.

Omdat het bijhouden van berichten op mijn oude website nogal omslachtig was heb ik besloten over te gaan naar een WordPress design. Hierdoor kan ik eenvoudiger nieuwsberichten en blogs bijhouden. Ook stelt het mij in staat meer controle uit te oefenen op de weergave van mijn foto’s.

Het oude logo waar de huidige versie op gebaseerd is.

Ik was al een tijd niet tevreden met mijn logo. Ik was op zoek naar een logo wat ook goed op mijn foto’s te plaatsen was, zonder afbreuk te doen aan de foto zelf. Ik hoefde eigenlijk niet zo ver te zoeken. Mijn nieuwe logo is eigenlijk een doorontwikkeling van het logo dat ik enkele jaren geleden gebruikte. Met wat aanpassingen is het een fris en strak design geworden.

De website zal de komende tijd worden gevuld met meer fotowerk en ook hoop ik regelmatig een bericht te posten over mijn ervaringen, exposities enzovoort.

Veel plezier op mijn nieuwe website!

Johan